• gebruikersnaam:
  • paswoord:

Regnard BVBA heeft 20 jaar ervaring in de bouw - zowel renovatie en nieuwbouw als industriebouw. We kennen dus het klappen van de zweep als het over bouwen en veiligheidscoördinatie gaat.

Wat ons onderscheidt van veel concurrenten is onze pragmatische benadering. Dankzij onze wortels in de bouwsector zien wij eerder oplossingen dan problemen, wat de samenwerking tussen de aannemers en de productiviteit van de werkzaamheden in hoge mate bevordert.

Met de negen medewerkers beschikt zaakvoerder Elie Regnard over een hecht en hoog opgeleid team. Alle medewerkers hebben een niveau A-kwalificatie. Zij garanderen de continuïteit bij de opvolging van uw projecten. Elke medewerker heeft bovendien een achtergrond als projectleider in de nieuwbouw, renovatie, industriebouw of industriële installaties.

Vanaf de ontwerpfase geven wij functioneel en creatief advies. Die rationele, professionele aanpak maakt ook het totaal budget van uw projecten beter beheersbaar.

Wij voeren vertrouwen en een persoonlijke relatie met onze professionele partners hoog in het vaandel. Dat wordt sterk gewaardeerd. Zo verzorgen wij de veiligheidscoördinatie voor uiteenlopende projecten met een totale bouwomzet van meer dan honderd miljoen euro in diverse sectoren: industrie, infrastructuurwerken, kantoorgebouwen, kmo, shopping, enz....

Onze referenties kan men hier in detail bekijken
.